Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Slapende honden

Terwijl het jaarlijkse politiegala in volle gang is, wordt er een agent doodgeschoten tijdens het staande houden van een voertuig. Wanneer er ook een tweede lijk opduikt, ontvouwt zich een klopjacht op de hoofdverdachten. Twee weggelopen jonge mensen uit kermisfamilies worden in verband gebracht met de dubbele moord. Maar waarom zijn ze in alle haast vertrokken en wat heeft hen gedreven tot het vermoorden van twee willekeurige slachtoffers? Dan rijst ook de vraag of ze wel beiden uit vrije wil op de vlucht zijn. Is de ander een medeplichtige handlanger of toch een onschuldige gijzelaar? De al jaren durende vete tussen de twee kermisfamilies bemoeilijkt het onderzoek en iedereen wijst met zijn vinger naar elkaar. Kate, Sophie en ook Dean maken volop jacht op het tweetal, maar dan gebeurt het ondenkbare. Sophie haar dochter verdwijnt spoorloos en de rechercheur belandt in het duistere gebied tussen hoop en vrees. Een grootschalig onderzoek wordt op poten gezet, maar van Esanne geen spoor. Sophie neemt een radicale beslissing dat alles zal veranderen. Met hulp van Danny zoekt ze de confrontatie op met de geesten uit haar verleden, want heeft ze wel alle schepen achter zich verbrand?

Toon details

Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Slapende honden het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?

Reageren op Slapende honden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.