Advertentie

Spaanse Vlag

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Met de zeventienjarige Anton gaat het niet zo goed. Hij is gameverslaafd en zit af en toe aan de drugs. Hij volgt zijn online lessen van school niet meer en vader David zit met zijn handen in het haar.
Vader David heeft niks met gamen. Hij is een notoire liefhebber van literatuur, met name klassieke werken. Zijn beroep is Souffleur van een theatergilde…
Nu iedereen in quarantaine leeft ligt ook zijn werk stil. Theaters zijn dicht.
Antons moeder, Davids vrouw Ans is tijdens de begintijd van de Covid-19-epidemie overleden aan de ziekte, toen ze haar nier afstond aan Ramona, de dochter van campingbaas José. De operatie in Spanje is haar fataal geworden als gevolg van besmetting met het Coronavirus.
En laat de vrouw van José: Coco, nu net een jeugdliefde van vader David, blijken te zijn en dochter Ramona: de jeugdliefde van Anton.
Spaanse Vlag is de novelle over een zoektocht naar liefde, in al haar gradaties, waar vader en zoon elkaar weer proberen te vinden.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
105
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
16 november 2020
Laatste editie
16 november 2020
ISBN
9789464184372 , 9789464183672


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Spaanse Vlag

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.