Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Poema thriller Steen der wijzen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 27 4 75 3 27 2 8 1 5
VN:

Steen der wijzen

142

Gelezen 157 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 46 Favoriet 9 Recensies 20
Thrillers & Spanning   Topics 0

Een fascinerende en explosieve thriller over een samenzwering om een angstaanjagende nieuwe wereldorde te laten herrijzen uit de as van onze beschaving. Een nachtmis in de Dom van Keulen ontaardt in een bloedbad. De daders verdwijnen spoorloos met hun buit: het relikwie van de bijbelse Wijzen uit het Oosten. De getuigenis van de enige overlevende veroorzaakt opschudding in het Vaticaan. Een kardinaal verzoekt de Romeinse agente Rachel Verona een discreet onderzoek in te stellen. Ook doet hij een beroep op Sigma - een geheime Amerikaanse elite-eenheid. Sigma stuurt een team wetenschappers en militairen onder leiding van Grayson Pierce om de getuigenverklaring te verifiëren. De daders behoren tot een mystieke, geheime broederschap van alchemisten en moordenaars, die de relieken willen gebruiken om de wereld diepgaand te veranderen. Het zijn fanatici die zich door niets en niemand laten tegenhouden. Pierce en Verona worden zowel jager als prooi en moeten alle zeilen bijzetten om te overleven. Het spoor leidt naar een historische locatie waar wetenschap en religie samenkomen...

Steen der Wijzen is een adembenemende thriller die intellectuele puzzels en mystiek combineert met razende actie. Rollins' research is uitstekend: dit is een thriller waar je wat van opsteekt, en de vraag wat feit en fictie is, is een puzzel op zich!

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
Map of Bones
Serie
Sigma Force (2)
Vertaald door
Ellis Post Uterweer
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
18 maart 2008
Laatste editie
24 december 2021
ISBN
9789021006642 , 9789024510962 , 9789024557301


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Sylvia
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (20)

Keuze van de redactie
Kim Moelands Auteur

Voor de fans van Dan Brown

door: Kim Moelands 1 like

Met de nodige vooroordelen begon ik aan mijn zoveelste Dan Brown kloon. Opgelucht kon ik ditmaal constateren dat dit onterecht was. James Rollins heeft met Steen der Wijzen een boek geschreven dat zich wel kan meten met de kaskrakers van Dan Brown.
Een geheim broederschap steelt tijdens de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Steen der wijzen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken