Advertentie

Sugarbabe

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Op een warme nazomerdag mag de jonge stagiaire Mayeta een dagje meelopen met de CEO van een grote multinational. Al snel laat ze hem weten dat ze een sugarbabe wil worden om haar studie te kunnen betalen. Om Mayeta op andere gedachten te brengen nodigt hij haar uit voor een flinke wandeltocht. Tijdens de wandeling blijken de twee een goede klik met elkaar te hebben. Omdat naar zijn overtuiging #metoo-gedrag binnen organisaties heel verwerpelijk is, wil de CEO niet toegeven aan wat hij begint te voelen voor de stagiaire. De wandeling eindigt met een heftig incident waardoor ze plotseling afscheid van elkaar moeten nemen. Voor de CEO begint dan een verrassende zoektocht naar de ware Mayeta. Is ze eigenlijk wel een echte sugerbabe? Om antwoord te vinden op die vraag gaat hij terug naar zijn jeugd en krijgt raad van zijn inmiddels overleden grootvaders.
Een meeslepend verhaal waarin verleden, heden en toekomst samenkomen in een emotionele zoektocht naar liefde in haar puurste vorm.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
333
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
22 september 2020
Laatste editie
22 september 2020
ISBN
9789464059199


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Sugarbabe

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.