Tall Bones
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 10 4 17 3 8 2 1 1 0

Tall bones

36

Rank 1584 Gelezen 40 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 90 Favoriet 1 Recensies 5
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 1 Spots 2   Topics 0

Tussen de sparren en de rotsen laait het vreugdevuur: het is de enige plek waar de 17-jarige Abigail Blake en haar vrienden enigszins kunnen verdwijnen uit het claustrofobisch religieuze Whistling Ridge, Colorado. Maar niemand, zeker haar vriendin Emma niet, had verwacht dat Abigail die nacht daadwerkelijk zou verdwijnen... 

Abi’s verdwijning trekt scheuren in de façade van het plaatsje Whistling Ridge, met zijn verborgen geschiedenis van langdurige rancune en ressentiment. Zelfs het gezin waarin Abi opgroeit, werpt de nodige vragen op: over Noah, de oudste broer, verraden door Abi; over Jude, haar voorbeeldige, jongere broer die zijn littekens verbergt; over hun moeder Dolly en hun vader Samuel – beiden onder de invloed van een dominee die hel en verdoemenis preekt en en Whistling Ridge in zijn greep houdt. En dan is er nog Rat, de buitenstaander, die de inwoners evenzeer verwart als opwindt.

In dit kruitvat vol kleinsteedse woede kan van alles gebeuren en daar is maar één vonkje voor nodig. Tall Bones is een roman die de keus tussen plot en personage opheft als een vals dilemma – een roman vol atmosfeer, spanning en diepgang.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
452
Uitgeverij
Meridiaan Uitgevers
Eerste editie
23 december 2021
Laatste editie
23 december 2021
ISBN
9789493169616 , 9789493169623


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Tall bones

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken