Advertentie

The China Study All-Star Collection

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Following her bestselling The China Study Cookbook, LeAnne Campbell brings together top names in the plant-based community to share their favorite and most delicious recipes in The China Study All-Star Collection. Featuring your favorite chefs and cookbooks authors, The China Study All-Star Collection includes foods from Happy Herbivore chef Lindsay S. Nixon; Del Sroufe, author of the New York Times bestseller Forks Over Knives Cookbook; Laura Theodore, host of PBS' Jazzy Vegetarian; and pioneering researcher Dr. John McDougall, which all follow the nutrition standards set forth by The China Study. Even better, with delectable dishes such as Dreena Burton's Sneaky Chickpea Burgers, Heather Crosby's Peppermint Chocolate Chunk Ice Cream, Christy Morgan's Fiesta Quinoa Salad and Christina Ross's Daikon Mushroom Fettuccine, this collection of recipes has you covered for any occasion or craving. With an introduction from The China Study co-author Dr. T. Colin Campbell, The China Study All-Star Collection is the ultimate plant-based cookbook for healthful, savory eating.

+


Genre
Culinair
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Benbella Books
Eerste editie
01 januari 2014
Laatste editie
05 mei 2021
ISBN
9781939529978


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners



Reacties op: The China Study All-Star Collection

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken