Advertentie

The Daysies en het mysterie van de verdwenen stem

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Deez en Daisy dromen ervan om zangeres te worden in een band. Tijdens een auditie van een talentenshow mogen zij allebei naar de finale.

Maar dan wordt er een stem gestolen en is een moeder van een andere kandidaat snode plannen aan het beramen. Deez & Daisy blijken zonder het te weten onderdeel te zijn van een missie van GUOOC, een geheim genootschap dat overal ter wereld kinderen helpt. Gelukkig staan zij er niet alleen voor. Samen met de bandleden Joep, Tom, Rozzie Splash, De Manager (Barry Hay) en Poppy de camouflagekat stellen zij alles in het werk om de stem zo snel mogelijk terug te krijgen. Als dat maar goed afloopt.

The Daysies, de coolste band van de wereld, is een luisteravontuur met spectaculaire geluidseffecten en catchy kinderrock over de belevenissen van Deez & Daisy twee stoere meiden die met hun band The Daysies de wereld rondreizen. Samen met de andere bandleden strijden zij tegen onrecht
Genre
Junior
ISBN
9789090324500
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door JuliaH
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic