Advertentie
The dumpling sisters

The dumpling sisters

2
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair Artikelen 4 Lijsten 1   Topics 0
The Dumpling Sisters, Amy en Julie Zhang, zijn letterlijk opgegroeid in de rollende keuken van hun ouders, die wekelijks vanuit de auto op de markt hun Chinese familiegerechten verkochten. Of
zoals ze het zelf letterlijk zeggen: 'Er stroomt geen bloed maar sojasaus door onze aderen.' Op YouTube werden The Dumpling Sisters een fenomeen: hun aanstekelijke how-to video's werden direct opgepikt en dit resulteert in hun eerste kookboek.

Van kleine gerechtjes (Yum cha) zoals dumplings en gestoomde broodjes met vlees tot en met grootse Kantonese buffetten; van makkelijk en snel te bereiden gerechten (Chineasy) tot diverse uiteen- lopende noedelgerechten en desserts: van dim sum, mapo tofu tot en met tijgercake. Bovendien geven The Dumpling Sisters goede uitleg over de typische Chinese kooktechnieken, de voorraadkast en tips & trucs.
Genre
Culinair
Keuken per land en streek
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Good Cook Publishing
Laatste editie
13 oktober 2015
ISBN
9789461431332
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 0 4 1 3 1 2 0 1 0

Artikelen over The dumpling sisters

Hebban Culinair recensie top 10 november 2015
01 december 2015 2 reacties
'Waat' The Dumpling Sisters
10 november 2015
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Heerlijk, makkelijk en snel

door: Marieke Pulles 1 like

The Dumpling sisters zijn zussen en hobbykoks die via een blog en youtube-filmpjes de wereld hebben kennis laten maken met het bereiden van Chinese gerechten. Hun vader had een eetkraam op de markt waar het hele gezin in meehielp. Amy is chemie gaan studeren en Julie criminologie, maar na hun...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook