Advertentie
The pastry chef's guide : the secret to successful baking every time

The pastry chef's guide : the secret to successful baking every time

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
This is a book aimed at chefs and home bakers alike who FEAR baking. The message: pastry is easy. This no-nonsense manual is designed to become THE baking reference book on any cookery shelf. Whether you want to make a lighter-than-air birthday cake or flaky breakfast pastries, Ravneet offers just the right advice to make it easy.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
PAVILION BOOKS
Laatste editie
01 april 2020
ISBN
9781911641513
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic