Advertentie

The Pastry Chef's Guide

0

Rank 9220 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

This is a book aimed at chefs and home bakers alike who FEAR baking. The message: pastry is easy. This no-nonsense manual is designed to become THE baking reference book on any cookery shelf. Whether you want to make a lighter-than-air birthday cake or flaky breakfast pastries, Ravneet offers just the right advice to make it easy.

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
PAVILION BOOKS
Eerste editie
01 april 2020
Laatste editie
01 april 2020
ISBN
9781911641513


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners



Reacties op: The Pastry Chef's Guide

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken