Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Thriller Tiendaagse 2020

Een beeld zegt meer dan duizend woorden wordt er wel eens gezegd, maar tijdens de Hebban Thriller Tiendaagse 2020 werd dat omgedraaid. In dit ebook korte verhalen van duizend woorden geinspireerd op een foto. Met verhalen en columns van Nederlandstalige thrillerschrijvers en de winnaar en vier runners-up van de schrijfwedstrijd Duizend woorden 2020.

Download de epub

Toon details

Recensies (2)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Thriller Tiendaagse 2020 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Thriller Tiendaagse 2020

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.