Advertentie
x9789033129513.jpg.pagespeed.ic.3hivk-yA77

Totdat we thuis zijn

9
Gelezen 10 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 12 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Totdat we thuis zijn Cathy Gohlke Meedoen aan het Franse verzet ... het klonk romantisch voor Claire Stewart. Totdat ze op de Engelse kust gestrand is met vijf Frans-Joodse kinderen. Ze heeft hen over het Kanaal gesmokkeld vóórdat de nazi's Frankrijk in de greep kregen. De realiteit brengt Claire meer angst dan romantiek. Claire smeekt haar tante, Lady Miranda Langford, om de kinderen op te nemen in haar prachtige landhuis. Tante Miranda heeft zo haar eigen zorgen, maar stemt toe onder voorwaarde dat Claire blijft om te helpen. Ondanks haar verlangen om terug te keren naar Frankrijk en naar de man van wie ze houdt, heeft Claire geen keus. Maar ze blijkt nauwelijks opgewassen tegen haar taak om de kinderen op te voeden, of tegen David Campbell, een sympathieke gast in huize Langford. En nooit kon ze vermoeden dat de tentakels van de oorlog zelfs daar zouden binnendringen om de bewoners dodelijk te bedreigen. Een ontroerend verhaal over het Britse thuisfront tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
415
Uitgeverij
Uitgeverij En Boekhandel Den Hertog B.V.
Laatste editie
07 mei 2019
ISBN
9789033129513
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Een verzetsheldin die zich geen heldin voelt

door: Hemelse boeken 1 like
Door ongelukkige omstandigheden komt Claire in Engeland terecht met vijf uit Frankrijk gevluchte Joodse kinderen. De enige die ze in Engeland kent is haar verloren gewaande tante Miranda, die in een landhuis in het prachtige Lake District woont. Vanaf het eerste hoofdstuk wordt de lezer het verhaal...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook