Advertentie
Trocadéro

Trocadéro

4
Gelezen 5 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 14 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Een roman die onder je huid gaat zitten en langzaam je zenuwen sloopt

Julian Perceval wordt gedreven door één allesoverheersende ambitie. Hij wil rechter worden en anders niets. Na de belangrijkste sollicitatie van zijn leven neemt hij direct de trein naar Parijs, waar hij de uitslag afwacht en een oude belofte inlost. Hoewel hij niet op zoek is naar vriendschap, ontwikkelt hij intense banden met het buurmeisje in zijn appartementencomplex en met twee Nederlandse studenten. De intensieve contacten met hen, tegen de achtergrond van een explosief en woelig Parijs’ decor, nemen gaandeweg verontrustende vormen aan. Hoe verdraag je schuld die je raakt in je ziel? Hoe repareer je iets wat misschien wel onherstelbaar is beschadigd?
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
De Arbeiderspers
Laatste editie
18 juni 2019
ISBN
9789029539821 , 9789029539838
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

liberté égalité fraternité in eigen normale stijl

door: rbbrleest 1 like
Deze roman met strak mooi omslag vraagt nog steeds om een leesbeleving. Vrijdag móest deze vlotlezende roman eerst uit voordat helaas de boeken weer werden ingepakt. Zaterdag onderweg met een blik op de Eiffeltoren waartegenover je het plein Trocadéro weet, dacht ik wel wat te schrijven over...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook