beestenwilderozen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 49 4 71 3 33 2 5 1 0

Tussen de beesten en wilde rozen

158

Gelezen 165 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 316 Favoriet 19 Recensies 34
Young adult Artikelen 5 Newsroom 1 Lijsten 3 Spots 3   Topics 0

Een betoverende fantasy om jezelf keer op keer opnieuw in te verliezen.

Cerys is veilig in het koninkrijk Aloriya. Er is geen ziekte of honger en er heerst al jaren vrede. Zo is het al sinds de eerste koning een deal maakte met de Vrouwe die het bos dat aan het koninkrijk grenst regeerde. Maar terwijl Aloriya opbloeide, werd het bos donker, vervloekt en verboden. Cerys weet dit maar al te goed: ze wist maar net te ontsnappen toen het bos haar vrienden en moeder vermoordde. Nu draagt Cerys een klein beetje van de vloek in haar bloed, een herinnering aan de dag dat ze alles verloor. Het grootste gevaar waar ze nu mee geconfronteerd wordt, als dochter van de tuinman, is de vervelende vos die haar maar niet met rust laat.

Als een nieuwe koningin wordt gekroond, dalen de dingen die lang verborgen lagen in het bos neer op het koninkrijk. Cerys wordt gedwongen te vluchten, met als enige metgezellen de kleine vos, een vreemde en krachtige beer en de magie in haar bloed. Het is aan haar om de legendarisch Vrouwe van het Woud te vinden en haar dorp te redden. Maar het bos is gevaarlijker dan ze ooit gedacht had en als de geheimen uit het verleden worden onthuld, is er alles voor nodig om te overleven.

+


Genre
Young Adult
Fantasy
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Eerste editie
20 oktober 2020
Laatste editie
20 oktober 2020
ISBN
9789000375271 , 9789000375288


Boekinformatie wijzigen


Recensies (34)

Keuze van de redactie
Karin Walta Hebban Recensent

Een betoverend en duister sprookje

door: Karin Walta 1 like ebook

Cerys woont in het koninkrijk Aloriya, vlakbij het vervloekte en verboden bos. Ze kent de gevaren van het bos als geen ander. Als kind is ze toch een keer het verboden bos ingegaan. Dat heeft ze toen maar net overleefd omdat haar moeder haar kwam redden. Die reddingsactie kostte haar moeder echter...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Tussen de beesten en wilde rozen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken