Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Unhappy single
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 5 3 5 2 0 1 0

Unhappy single

11

Rank 54 Gelezen 13 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 23 Favoriet 0 Recensies 2
Feelgood   Topics 0

De negenentwintigjarige Jill vindt het gewoon niet zo leuk, dat hele single zijn. Het zou best cool kunnen zijn, hoor, als haar twee beste vriendinnen niet bezet waren, haar familie niet steeds vroeg of ze nou al een vriend heeft en ze niet al sinds haar achttiende droomde van een huisje-boompje-beestje-bestaan.

Maar al die dingen zijn dus wél het geval.

Als ze tijdens het zoeken naar een cadeau voor haar vaders verjaardag online haar droomman tegenkomt op een site met mountainbike-gear, lukt het Jill niet om hem uit haar hoofd te krijgen. Is ze officieel aan het doordraaien omdat ze zo wanhopig graag een relatie wil, of zou er echt iets bijzonders kunnen zijn tussen deze Daan en haar?

Unhappy Single is een stoer en sexy verhaal over vriendschap, je grootste verlangens en houden van jezelf. Yentl Spijk schrijft alsof je beste vriendin tegen je praat: eerlijk, rauw en met humor.

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
April Books
Eerste editie
08 maart 2023
Laatste editie
08 maart 2023
ISBN
9789493297401 , 9789493297418


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Unhappy single

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.