Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Van droom tot diva

In dit laatste deel zijn Mare en Alex dolblij met hun prachtige huis tussen de Toscaanse olijfgaarden. De tweeling gaat naar school en Mare is vastbesloten zich op haar carrière te richten en uit te groeien tot een heuse operadiva. Helaas gooit een arrogante sopraan roet in het eten...
Ondertussen komt Mares beste vriendin Louise voor een bijzonder project naar Toscane. Het blijkt alleen dat de dorpsbewoners daar totaal niet op zitten te wachten. Met name Pietro, een vreselijk aantrekkelijke maar ongelofelijk koppige man maakt haar het leven moeilijk. Zal het Mare en haar voormalige buurvrouw Poppi lukken om Louise bij te staan en het project tot een goed einde te brengen?
En dan worstelt Mare ook nog met Alex, die zijn werk helemaal zat is… Ze is blij als ze er samen een weekendje tussenuit kunnen naar Capri, maar dat reisje loopt totaal anders dan gepland.

Toon details

Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Van droom tot diva het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.

Reageren op Van droom tot diva

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.