Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Van hart tot hart
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 7 3 0 2 0 1 1

Van hart tot hart

14

Rank 744 Gelezen 14 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 15 Favoriet 0 Recensies 6
  Topics 0
Voor fans van De jongen, de vos, de mol en het paard en Grote Panda & Kleine Draak: hét boek om het jaar vrolijk en hoopvol mee te beginnen.
Een klop op de deur onderbreekt de ochtendmeditatie van de Dalai Lama. Als hij opendoet, ziet hij een reuzenpanda staan die vele kilometers heeft afgelegd om hem te ontmoeten. Samen wandelen ze door de bossen en praten ze over grote en kleine dingen in het leven: levenswijsheden die je kijk op de wereld veranderen.
In Van hart tot hart nodigt de Dalai Lama je uit om deel te nemen aan een empathische revolutie en stelt hij voor vriendelijker en begripvoller te zijn voor alle levende wezens op onze prachtige planeet. Met poëtische teksten en prachtige tekeningen doet dit boek een inspirerende oproep om onze relatie met de natuurlijke wereld te helen.
 
+


Genre
Stripboeken
Cadeauboeken algemeen
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
08 november 2022
Laatste editie
08 november 2022
ISBN
9789402766660 , 9789402711097


Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Van hart tot hart

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken