Advertentie
Vegan

Vegan

5
Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 53 Favoriet 1 Recensies 2
Culinair Artikelen 4   Topics 0

Wat enkele jaren geleden onwaarschijnlijk was, is nu helemaal in: veganistisch eten. Steeds meer mensen kiezen -al dan niet parttime- voor plantaardig eten. Veganistische restaurants en lunchrooms schieten als paddenstoelen uit de grond en serveren overheerlijke en prachtige gerechten. Maar hoe maak je dat nu zelf thuis?

Vegan geeft hierop hét antwoord. Dit prachtig uitgevoerde kookboek leert je hoe gemakkelijk het is om dierlijke producten te vervangen. Gebruik esdoorn- of agavesiroop in plaats van honing, maak je eigen plantaardige melk, kaas of mayonaise en leer hoe je een taartbodem zonder gebruik van boter kunt maken. Van de basis tot en met prachtige hoofdgerechten en salades, van gezonde sappen en soepen tot en met lekkere desserts.

Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Good Cook Publishing
Laatste editie
30 oktober 2014
ISBN
9789461431059
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Fantastische gids om je op weg te helpen

door Maaike Ebbinge op 16-12-2014

Hier ligt een zeer hip, rijk aan informatie en mooi vormgegeven boek op tafel. Vegan van Sue Quinn vertelt je alles over veganistisch eten en koken. Het boek is niet alleen een aanwinst voor veganisten. Het is leuk en leerzaam voor elke geïnteresseerde kok. Zo ook voor Sue Quinn zelf, want na het raadplegen van het internet kan je tot de conclusie komen dat zij zelf niet veganistisch is. Het...


Lezersrecensies (1)

Koken met de natuur

door: De Hippe Vegetariër 1 like

Vegan van Sue Quinn is het nieuwe kookboek dat laat zien dat veganistisch (net als vegetarisch) eten, gezond, lekker en hip is! Met Vegan leer je hoe gemakkelijk het is om compleet plantaardig te koken, van zoet tot hartig, van ontbijt tot diner en van eenvoudig tot uitgebreid. Alles zonder...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook