Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Verborgen Dichtbij
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Verborgen dichtbij

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

In het leven van hoofdpersoon Ivy Holmes gebeuren heftige dingen waarin ze meestal alleen staat. Haar ouders heeft ze nooit gekend, zij verongelukten toen ze nog een baby was. Samen met haar broers, Matthew en Philip, is ze opgevoed door grootmoeder Dorothy, aan wie ze sterk gehecht is. Haar oudste en tevens lievelingsbroer, Matthew, ziet ze zelden door zijn werk als kapitein op een containerschip en met de jongste heeft ze vrijwel geen contact. De onduidelijkheden over haar verleden houden Ivy nogal bezig. Als ze kort na elkaar een aantal mensen waar ze erg op gesteld is kwijtraakt, wordt er een behoorlijke wissel getrokken op haar emoties en geestelijke stabiliteit. Op veel momenten voelt Ivy zich in de steek gelaten, en worstelt ze met de terugkerende vragen die haar zoektocht naar antwoorden domineren over de zin van haar leven, haar bestemming. Als er onverwachts ingrijpende feiten aan het licht komen, vallen essentiële dingen op hun plek. Het zorgt voor een omwenteling in haar leven en ze vindt alsnog een nieuwe balans.   

Verborgen Dichtbij is een familie-/streekroman die zich afspeelt in een idyllisch verzonnen plaatsje in het pittoreske Dorset aan de zuidkust van Engeland. Het gaat over het leven van Ivy, haar vele vriendschappen, maar ook over haar onzekerheid, haar onrust en de zoektocht naar wie zie is, haar geloof – of juist het gebrek daaraan – speelt daarbij een grote rol.

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
242
Uitgeverij
aquaZZ
Eerste editie
25 november 2022
Laatste editie
25 november 2022
ISBN
9789083296500


Boekinformatie wijzigenReacties op: Verborgen dichtbij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken