Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Verdoemd
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 17 4 34 3 27 2 1 1 0
VN:

Verdoemd

79

Gelezen 100 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 33 Favoriet 3 Recensies 11
Thrillers & Spanning   Topics 0
Achter het stuur in de warme auto voelt ze pas hoe moe ze is. Een baan combineren met een privéleven valt lang niet altijd mee.
Ze is bekaf. En ze heeft haast. Maar de chauffeur van de auto voor haar lijkt alle tijd van de wereld te hebben. Ze ziet eindelijk de kans schoon om langs hem heen te schieten. Maar plots. Voor haar! Een vrouw met een hoofddoek en een meisje steken de straat over! Ze remt nog. Te laat. Ze hoort amper het geluid van een aanrijding. Maar de vrouw tolt en valt neer. En het dekentje dat ze tegen zich aan geklemd hield, ligt op het zebrapad. Roerloos. ?Nee! Nee!?
?Doorrijden!?In een fractie van een seconde verandert een leven in een heel leven lang achterom kijken.

Verdoemd is een thriller waarin mensen alleen staan met hun immense verdriet, waarin de politie machteloos is, waarin sommigen misschien het recht in eigen hand zullen nemen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Uitgeverij
Manteau thriller
Eerste editie
11 maart 2006
Laatste editie
31 oktober 2009
ISBN
9789022319284 , 9789460410437 , 9789022319284


Boekinformatie wijzigen


Recensies (11)

Keuze van de redactie

Uitdagend leesfeest

door: Gerd Boeren 1 like
Verdoemd is een verdomd dubbelzinnige titel. Hij verwijst niet alleen naar ‘het vervloekt zijn’, maar is ook een scheldwoord. Op het einde van het boek is het zonneklaar dat bijna alle hoofdpersonages dat woord graag stevig en gemeend in de mond zouden willen nemen. Subtiel getekende karakters en...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verdoemd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken