Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Verhalenbundel van Zeeuwse bodem
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Verhalenbundel van Zeeuwse bodem

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
ZEELAND - Verhalenbundel van Zeeuwse bodem deel 2
Samenstelling: Fiona Hack
Thrillers, reisverhalen, drama’s, intriges en anekdotes. Genoeg om kennis te maken met het talent van veertig auteurs die deel hebben genomen aan dit project. Tijdens het lezen kan het zijn dat u getroffen wordt door de verteltrant van een auteur. Achter in de bundel kunt u de biografie vinden waar eerdere publicaties vermeld staan. Zo kunt u een start maken aan uw verzameling boeken van Zeeuwse bodem.
Fiona Hack (1972) heeft als hobby het schrijven van verhalen, gedichten en toneelstukken. Zolang de mens kan schrijven, schrijft hij, denkt ze. Er moeten dus nog meer mensen zijn, die net als zij, het leuk vinden om verhalen en gedichten te schrijven. In deel 2 van de Verhalenbundel van Zeeuwse bodem verzamelt ze opnieuw een selectie van jong en oud(er) talent uit deze dynamische Nederlandse literaire provincie.
+


Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Verhalenbundels
Uitgeverij
BOLA EDITIONS
Eerste editie
30 oktober 2011
Laatste editie
30 oktober 2011
ISBN
9789490243401


Boekinformatie wijzigenReacties op: Verhalenbundel van Zeeuwse bodem

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken