Advertentie
Volmaak de Antechambre

Volmaak de Antechambre

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Het reikhalzen is voorbij, want met de wervelbeeldenstorm van "VOLMAAK DE ANTECHAMBRE" (2020), voltooit Juan Perea y Monsuwé de trilogie, die met een evenredig aantal titels werd ingezet door "Het Laadruim voor de Andromeda Nevel" (2018) en "Het Uit van de Lessenaar" (2020). Als het LAADRUIM een Vlaggenschip voor andere Sterrenstelsels was en de LESSENAAR een fraaie pinacotheek van ferme streken, dan is deze ANTECHAMBRE een revelatie van voltreffers, in de Slag om de Hemelpoort.

Het is de auteur als geen ander toevertrouwd, om herboren nieuwe verbonden te smeden, in de relaties tussen woord, gebaar en een nimmer aflatende stroom aan uiterst boeiende vrouwen van de wereld. In een eeuwig spel van psychologie en zinnelijkheden tussen de seksen, ga je eveneens op expeditie naar schilderachtige oorden, van Socotra tot Crans-Montana.

Aldus breng je menig onvergetelijk uur door in een kolkende ANTECHAMBRE, waar je je liederlijk met een glas Merlot onderdompelt in de gloed der openbaringen. Het is daar, waar de verteller voor het laatst zijn hoofd te rusten legt, om je achter te laten met de roes van de som der mijmeringen, bij de smeulende resten van het haardvuur der beschaving.
Genre
Poëzie
Poezie
Aantal pagina’s
193
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
18 augustus 2020
ISBN
9789464052374
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic