Advertentie
9200000124360133

Voor altijd bij jou

7
Gelezen 7 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood   Topics 0

De 35-jarige Emily Mitchell is gevlucht van haar baan, appartement en ex-criend in New York, in ruil voor haar vaders verlaten huis aan de kust van Maine; ze heeft verandering nodig in haar leven. Ze gebruikt haar spaargeld om het historische huis te renoveren, er ontbloeit een relatie met Daniel, de beheerder, en Emily bereidt zich voor om de Herberg te openen naarmate Memorial Day nadert. Maar niet alles gaat zoals gepland. Emily komt er al snel achter dat ze geen idee heeft hoe je een B&B runt. Het huis vereist ondanks haar inspanning dringende reparaties die ze niet kan betalen. Haar gierige buur doet nog steeds vastberaden om het haar moeilijk te maken. En nog het ergste van alles: juist wanneer haar relatie met Daniel opbloeit, komt ze erachter dat hij een geheim heeft – een geheim dat alles zal veranderen. Haar vrienden dringen aan dat ze terugkomt naar New York en haar ex-vriend probeert haar terug te winnen, dus Emily moet een levensbeslissing maken. Probeert ze het uit te houden in haar vaders oude huis in een klein stadje? Of keert ze haar nieuwe vrienden, buren en leven de rug toe – en de man waar ze verliefd op is geworden? VOOR ALTIJD BIJ JOU is boek #3 van een fantastische nieuwe romantiekserie die je zal doen lachten, huilen en pagina’s tot diep in de nacht om te slaan. Je zult je liefde voor de romantiek weer helemaal voelen opbloeien.

Genre
Feelgood
Serie
De herberg van Sunset Harbor 3
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
07 januari 2020
ISBN
1230003558270
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Teveel van hetzelfde

door: Daniella82 1 like
Dit boek is het derde in deze serie van Sophie Love. Ik heb alle drie de delen achter elkaar gelezen. De eerste 2 delen heb ik nog 3 sterren gegeven. Die waren vermakelijk om te lezen, al stoorde ik me daar al aan de vele (ver)taalfouten die erin zaten. Dit derde deel vond ik teveel van hetzelfde...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook