Advertentie

Vurig vlees

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Barbecuechef Peter De Clercq kan grillen als geen ander. Vergeet die eenvoudige worstjes op de grill, want outdoor cooking kan ook heerlijk verfijnd.

Een perfecte côte à l'os, een stevig ribstuk of een frisse steak tartaar?

Dankzij deze recepten onthult ieder stukje vlees zijn puurste smaken.

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
96
Uitgeverij
Lannoo
Eerste editie
31 mei 2019
Laatste editie
31 mei 2019
ISBN
9789401455152


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Vurig vlees

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.