Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Wild water
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 1 2 1 1 1

Wild water

3

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Wat als de dijken het begeven? Anne is getrouwd met een saaie directeur-generaal op het ministerie van Veiligheid en Justitie. Op een stormachtige avond laat ze zich verleiden tot een onenightstand aan de kust. Maar na afloop blijkt dat Anne en haar jonge minnaar Wessel niet meer weg kunnen. Het huis en de wijde omgeving stromen razendsnel vol water na een dijkdoorbraak.

Op een zelfgebouwd vlot bereiken Anne en Wessel een verlaten bovenwoning. Al snel voelt Anne zich doodziek. Heeft Wessel haar vergiftigd? Inmiddels heeft de AIVD sterke aanwijzingen dat de dijkdoorbraak weleens een terreuraanslag kon zijn.

- Heruitgave van populaire literaire thriller over een nieuwe watersnoodramp
- Angstaanjagend realistisch
- Vlot geschreven fictie rond klimaatverandering en zeespiegelstijging

Thomas van Slobbe werkt met zijn Stichting wAarde als adviseur in de wereld van politiek en milieu. Hij werkte zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid en was betrokken bij diverse initiatieven rond klimaatverandering.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Filosofie algemeen
Literaire thriller
Aantal pagina’s
280
Uitgeverij
Uitgeverij Knnv
Eerste editie
28 september 2018
Laatste editie
05 oktober 2018
ISBN
9789050116718 , 9789050117265


Boekinformatie wijzigenReacties op: Wild water

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.