Advertentie
Woeltand
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Woeltand

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
De ietwat afgestompte Brandsma balanceert met zijn adviesbureau op het randje van faillissement. Met behulp van zijn jarenlange ervaring, intensief cokegebruik en promiscue gedrag probeert hij te redden wat er te redden valt. Terwijl zijn privéleven steeds meer ontspoort, lijkt ook de ondergang van zijn bedrijf onafwendbaar. Komt Brandsma tot inkeer of wordt dit zijn persoonlijke ondergang? Bas van der Velde beschrijft in de roman Woeltand met een ? inke dosis humor en zelfspot de wereld van zakelijke dienstverleners en adviseurs met een knipoog naar het cultuurtje aan de zuidkant van Amsterdam. Een vlijmscherpe en hilarische schets voor iedereen die leidinggeeft of hen adviseert, zoals consultants, juristen, accountants, etc. Maar misschien wel meer voor mensen die in hun persoonlijke of zakelijke sfeer met dit soort mensen van doen hebben.

'Maarten 't Hart heeft ooit gezegd dat een auteur in ? ctie meer feiten kwijt kan dan in non-? ctie. In dit boek wordt de waarheid gelogen die doorgaans aan het zicht onttrokken blijft . Wie wil weten hoe het in het echte leven van professionals toegaat leze dit boek. Ik heb er, soms met het schaamrood op de kaken, van genoten.'
Harry Starren, voormalig directeur De Baak, momenteel spreker, dagvoorzitter en ondernemer.

'Bas kijkt met relativerende afstand naar het besturen van een adviesorganisatie terwijl zijn passie voor de uitoefening van het vak onverminderd doorklinkt.'
Theo Camps, voormalig bestuursvoorzitter Berenschot en Rijnconsult, momenteel Hoogleraar TIAS.

Woeltand is geïnspireerd door 15 jaar leidinggeven aan eigenwijze professionals. De lessen die op dit gebied in het boek zijn verstopt, kunnen via www.woeltand.nl worden ontsloten.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Vior Webmedia V.O.F.
Eerste editie
17 december 2019
Laatste editie
17 december 2019
ISBN
9789083022611


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Woeltand

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.