Advertentie

Zoeken naar zin vanuit een rolstoel

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Een banaal verkeersongeval maakt onverwachts een einde aan de jeugd van Greet. Haar hele leven wordt overhoop gegooid, al haar dromen en toekomstplannen worden abrupt door mekaar geschud.
Hoe gaat een jong meisje om met zo'n dramatische gebeurtenis? Hoe geeft zij de opgelopen handicap een plaats in haar bestaan? Hoe speelt zij het klaar om zich weer op te richten en de draad weer op te nemen zonder haar levensvreugde te verliezen?
In dit boek blikt ze terug op 25 jaar van leven in een rolstoel en zoeken naar zin-volheid. Dit ontroerend getuigenis is een echt 'document humain': een boek dat scherpe vragen stelt aan de maatschappij. Het is een authentieke zoektocht vol moed, hoop, geloof en onverwoestbare levenskracht.
GREET BALEMANS (°1968) is vertaler en freelance medewerker van een internationale vormingsinstelling. Ze coacht groepen en individuele personen. Ze is getrouwd en (stief)moeder van 5 kinderen.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
144
ISBN
9789076671796
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic