Zoete felheid

Ik werd ingehuurd door de maffia om haar te vinden, maar nu ga ik haar houden. Ze is een Russische maffiaprinses, ontvoerd om als pion gebruikt te worden in een gevaarlijke maffia-oorlog. Haar redden was mijn taak. Haar beschermen is mijn obsessie geworden. Elke stap die ze zet, volg ik vanuit de schaduwen. Ik was als een wild dier: wreed, gewelddadig en enkel geïnteresseerd in mijn egoïstische behoeften. Totdat ik haar leerde kennen. Nu zal ik haar tot de mijne maken, koste wat het kost. Ik ben haar beschermer, maar niemand zal haar tegen mij kunnen beschermen. Duik opnieuw in de spannende wereld van Zoe’s Meedogenloze obsessie-serie met Zoete felheid, waarin haar onweerstaanbare Russische maffiamannen centraal staan in een intens verhaal over enemies-to-lovers. Aarzel niet en ga hem lezen!

Toon details

Schrijf een recensie

Is Zoete felheid het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Zoete felheid