Advertentie
Zonder Natascha

Zonder Natascha

21
Gelezen 24 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 14 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
ÿþDe ontvoeringszaak van Natascha Kampusch heeft de wereld geschokt, maar die schok was niets in vergelijking tot de shocktoestand waarin haar moeder acht jaar lang heeft verkeerd. In Zonder Natascha onthult Brigitta Sirny-Kampusch hoe zijzelf als belangrijkste verdachte werd aangemerkt, nadat ze Natascha´s verdwijning bij de politie had gemeld. Hoe de ene gruwelijke theorie over haar verdwijning op de andere volgde. Hoe journalisten haar huis bestormden. Hoe een horde helderzienden haar herhaaldelijk valse hoop gaf. Hoe ze van seksueel misbruik en de moord op Natascha werd beschuldigd en hoe ze met kinderporno in verband werd gebracht.
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
J. Dekker
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
Laatste editie
01 januari 2009
ISBN
9789069749211 , 9789048001446
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

door: Leonie van Mil 1 like
ndrukwekkend om te lezen hoe de verdwijning van Natascha Kampusch voor haar moeder is geweest. Hoe zij onterechte beschuldigingen over zich heen heeft gekregen, hoe zij van haar dochter weggehouden werd toen zij weer terug was en hoe zij hier mee om is gegaan. Af en toe langdradig. Sommige details...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook