Advertentie
Het zwarte water

Het zwarte water

25
Gelezen 26 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 1 Recensies 1
Thrillers & Spanning Top25's 1   Topics 0

Het is 1921 wanneer de jonge Billy Styles op het punt staat aan den lijve te ondervinden hoe weerzinwekkend het leven van een politieagent kan zijn: kolonel Fletcher, zijn echtgenote en hun twee personeelsleden worden vermoord aangetroffen in hun landhuis. Het plaatselijke politiekorps is ervan overtuigd dat het om een roofoverval gaat, maar Billy?s chef, John Madden, heeft een andere kijk op de zaak: hij is ervan overtuigd dat deze misdaad is gepleegd door een psychopaat die nogmaals zal toeslaan ? en snel ook.

In deze ijzersterke roman weet Rennie Airth als geen ander de kracht van de traditionele detective te combineren met de bloedstollende realiteit van de psychologische thriller. Recent verscheen van zijn hand de eveneens lovend ontvangen thriller De bloeddoorlopen dageraad.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
River of Darkness
Serie
John Madden (1)
Vertaald door
Lilian Schreuder
Uitgeverij
Anthos
Laatste editie
20 oktober 2005
ISBN
9789041410016
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Door lezers

Gevonden
06 augustus 2019 1 like
  Meer artikelen

Hebban recensie

Sfeervol

door Jeroen Beghin op 21-05-2006

Als je iets kan zeggen over de van oorsprong Zuid-Afrikaanse schrijver Rennie Airth, dan is het wel dat hij zijn tijd neemt om zijn boeken af te werken. Tussen deze eerste thriller, Het zwarte water, en de tweede, De bloeddoorlopen dageraad, zit er maar liefst 5 jaar. Op het derde en afsluitende deel van de serie rond inspecteur John Madden zal het dus nog wel even wachten zijn, maar Airth is een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook