Aanbevolen: maatschappelijke thema 's beïnvloeden relaties!
Prachtig, boeiend en sterk geschreven. Anne Marie Hoekstra laat je invoelen hoezeer relaties kunnen worden beinvloed door wat er zich afspeelt in de maatschappij. Polarisatie, in dit geval door de pandemie en wat daar allemaal bij kwam kijken. Je legt het boek niet weg voordat je weet wat er nu precies is gebeurd. Mooi als er zo veel in een boek zit. Het is dan ook de kunst om ondanks meningsverschillen een relatie open en respectvol te laten zijn. En onvoorstelbaar wat onze kijk op dingen te weeg kan brengen. Daarom een mooie oproep of kans om ook goed om te gaan met andersdenkenden in deze tijden van polarisatie. Wat moeilijk kan dat zijn! We maken ons zorgen om hen die ons lief zijn.
Daarbij kunstig beschreven hoe de schoonheid van de natuur rust en stilte kan brengen. Prachtig neer gezet in woorden! Bijzonder als een auteur dit kan.... je 'meeneemt' de polder in! Aanbevolen!