Ontsnappingspogingen
Onbreekbare eed is een boek over dominee John Cross, die tevens CIA-agent is. Hij heeft het werk als CIA-agent vol overgave gedaan, maar toen hij tot geloof kwam, kwam ook de vraag of hij dit werk wel kon blijven doen op de manier zoals hij dat deed. Hij kwam tot de conclusie dat het doden van mensen niet past bij zijn geloof en hij besloot om alleen nog maar specifieke reddingsmissies uit te voeren. Daarnaast ging hij werken in een kleine kerk.
Dit boek is een vlot geschreven verhaal. Het is spannend van het begin tot aan het eind.
De verschillende ontsnappingspogingen zijn wat mij betreft wel behoorlijk extreem beschreven en komen soms ook onlogisch over.
De beschrijving van de verschillende gemeenteleden die dominee John Cross tegenkomt zijn grappig en in het verhaal zitten verrassende wendingen.