lees dit boek!

Alexs Books and Socks Alexs Books and Socks
11 mrt 2021

Die titel, die cover, zelfs als je helemaal niets hebt met boeken zal dit boek je aandacht trekken. Want lees je dat nu goed? Een boek over neuzen? Gewoon over neuzen? Jazeker, en het is een van de leukste boeken die ik al las dit jaar.

Ik vond dit boek zo interessant om te lezen. Wat een ontdekkingen deed ik allemaal. Hoe iemands karakter bepaald werd door de vorm van de neus, hoe een schoonheidsideaal bepaald is door de neus. De auteur neemt je mee, helemaal terug in de tijd naar anno 2021, hoe mensen dachten en denken over de neus.

Van Michelangelo, Rembrandt en Gogol tot Barbie, Barbra Streisand en #sideprofileselfie zoals de flap je zegt, de auteur overloopt het hele lijstje en dat doet ze op zo een leuke manier. Ik ben - zoals je wel merkt - zo enthousiast over dit boek en da manier waarop de auteur dit geschreven heeft.

Vroeger was een groot exemplaar een ‘garantie’ voor slim zijn, begaafd, getalenteerd, groots. Deze tijdens is een grote neus dat eerder niet. De conclusie is dat dit boek echt super boeiend is, ontspannend, leerrijk en zo leuk om te lezen. Echt wel een tip hoor.

Meer recensies van Alexs Books and Socks