luchtig en diep tegelijk

Alexs Books and Socks Alexs Books and Socks
30 mrt 2023

Dit boek is zoveel meer dan de titel en de cover doen vermoeden. Ik heb tijdens het lezen enorm veel emoties gehad. Ik heb gelachen en meerdere malen gefronst. Maar ook heb ik gehuild en het boek zelfs even aan de kant moeten leggen wegens een specifiek stukje herkenning in de zoektocht naar zichzelf die Deborah aflegt.

Na enkele piemels volgen er klein intermezzo en die komen elke keer keihard binnen. Eentje daarvan, en de dingen die Deborah schreef, kwam even enorm dichtbij en zelfs nu, tijdens dit te typen, krijg ik weer een krop ik mijn keel. Dus dank je daarvoor Deborah. Wat ben jij een schoon en sterk mens.

Ondanks al de leuke nicknames die al die piemels kregen, is er echt wel iets serieus te ontdekken in dit boek dat veel verder gaat dan een leuke, vlotte en humoristische geschreven lees. Op het einde lezen dat de auteur dit weekend getrouwd is, is de absolute kers op de taart voor dit mooie, grappige doch serieuze boek.

De auteur legt, oprecht, al haar gevoelens in dit boek en dat is mooi en enorm moedig.

Meer recensies van Alexs Books and Socks