Voor je kiezen: ik kies voor jou 5 sterren
Ik mocht als een van de eersten Marije haar debuut lezen. Ik voel me vereerd :)
Allereerst, Marij ik ben zo ontzettend trots op jou. Je hebt gewoon een boek geschreven, herschreven en uitgegeven. Hoe spannend en inspannend dit allemaal was, you did it. EN OF je het hebt gedaan. Want wat een geweldig boek was dit.
Een Nederlands romance boek met een love triangle (die door mij als love triangle hater is goedgekeurd!). Als je Marije kent (de grappigste persoon die ik ken), dan weet je natuurlijk dat het boek ook vol moet zitten met humor. Ik heb meerdere keren moeten giechelen en herken haar ook zo in de manier waarop het verhaal is geschreven en de woorden die zijn gekozen. Maar het verhaal heeft ook een serieuze kant (met een TW aan het begin).
Het is geen YA verhaal, maar wel een verhaal zonder seksscenes en smut. MAAR dat betekent niet dat je niet van je stoel kan glijden (iets met een aanrecht en ‘zeg dat nog eens’).
Heb ik iets van kritiek op dit boek? Nee eigenlijk niet. Heb ik dit boek binnen een paar uur uit gelezen? Ja. Heb ik hardop gelachen? Ja. It’s giving 5 stars. I’m giving 5 stars