Luchtig verhaal met zomerse vibes

Amethystpages 23 april 2025
Het boek gaat over Rosalie die samen met haar moeder en zus een bloemenwinkel heeft in een afgelegen Spaans dorpje. Toch wil ze graag terug naar Nederland.
Als ze Luc tegenkomt, die mogelijks de B&B van zijn grootouders zal overnemen, bedenken ze samen een plan. Maar is dat wel echt wat ze wil?
Rosalie was een leuk hoofdpersonage waar veel boekenliefhebbers zich in zullen terugvinden. Ook het contrast met het karakter van haar zus was goed uitgewerkt.
De setting was heel idyllisch en knus, waar het middeleeuwse festival aan het einde alleen maar aan bijdroeg.
Het verhaal zelf vond ik persoonlijk iets minder, omdat er wat tropes werden gebruikt waar ik niet zo'n fan van ben.
In de ARC zag ik wat grammaticale foutjes, maar Jami heeft sindsdien nog een redactieronde gedaan.
Kortom: als je op zoek bent naar een luchtig verhaal met zomerse vibes, dan is dit boek voor jou!
Heel erg bedankt @jamileigh.author en @jewelbooks.publishing voor deze ARC in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van Amethystpages