Een veelbelovend debuut
Wat een fijne thriller, deze eerste thriller van Christiaan Duif.
Het verhaal lijkt wat rustig te beginnen, in een heel bijzondere omgeving, een onderzoeksinstituut in Brussel, met allemaal knappe koppen die revolutionaire dingen uitvinden. Maar dan komt er al snel vaart in het verhaal. Veel spannende situaties volgen elkaar op. De karakters van de hoofdpersoon en zijn vrienden en helpers komen goed tot bloei.
En wat een heerlijk kijkje in het leven van Brussel rond het millennium. Mooie dialogen, bijzondere ontmoetingen, veel humor.
Het boek doet wel iets denken aan een Dan Brown, maar dan met minder pretenties.
Met een ingewikkelde, goed opgebouwde plot, maar ik geef geen spoilers.
Met een ingewikkelde, goed opgebouwde plot, maar ik geef geen spoilers.