Reis door een bewogen tijd door de ogen van Guillaume (Gwillem)

Anansi43 Anansi43
10 mrt 2023

Ik geef dit boek 4 sterren dit om het voor mij een lastig boek was om te lezen, hierdoor werd het een redelijk zware bevalling en pakte het boek mij niet.
Oorzaak is voor mij het Franstalig gebruik, ik beheers dit niet en hierdoor is het verhaal voor mij soms lastig te volgen. Desondanks vond ik het leuk om me door het boek te worstelen.
De reis terug in de tijd door oud Antwerpen waardoor je je waant in die tijd en je goed kunt inbeelden hoe alles was in die tijd.
Verder het lief en leed van Gwillem die is getekend door verdriet en een hard bestaan.

Je beleeft het verhaal dus door de ogen van Guillaume (Gwillem) zijn verdriet zijn passie en gedrevenheid. De stappen door de tijd maken het leuk, en de terug blikken maken het verhaal nier verwarrend wat nogal eens gebeurt, vindt dat dit in dit boek op een mooie e juiste manier is toegepast.

Het oud vlaams is goed te volgen en mensen die thuis zijn in de franse taal zullen zekers veel lees plezier beleven aan dit boek.

Kort gezegd een mooi boek over het wel en wee van Guillaume (Gwillem) in een vervlogen tijd in Antwerpen

4sterren en zekers wel aan te bevelen..

Meer recensies van Anansi43