Gevangen in stilte: "Mijn berichtje aan jou" van Luanne Rice

arbidja arbidja
2 apr 2024

"Mijn berichtje aan jou" van Luanne Rice is een boek dat je raakt en je laat nadenken over hoe belangrijk familie en liefde zijn.

Zakelijke Informatie:
-Titel: Mijn berichtje aan jou
-Auteur: Luanne Rice
-Genre: Jeugdliteratuur, Drama
-Uitgever: [Uitgeverij naam, indien beschikbaar]
-Publicatiejaar: [Jaar, indien beschikbaar]

Over de Auteur:
Luanne Rice is een schrijfster uit Amerika. Ze schrijft vaak over familie en hoe mensen met elkaar omgaan. Haar boeken zijn bekend omdat ze vol emoties zitten.

Oordeel:
"Mijn berichtje aan jou" is een indrukwekkend verhaal dat je laat voelen hoe belangrijk het is om voorzichtig te zijn en hoeveel je om je familie kunt geven. Het is echt een boek dat je niet zomaar vergeet.

Korte Inhoudsbeschrijving:
Het verhaal gaat over Tess, die een ernstig auto-ongeluk krijgt terwijl ze een appje van haar zusje Evi leest en beantwoordt. Iedereen denkt dat Tess in coma ligt, maar eigenlijk heeft ze het locked-in syndroom. Dit betekent dat ze alles kan zien en horen, maar niet kan bewegen of praten. Alleen haar zusje Evi vermoedt dat Tess bewust is van wat er om haar heen gebeurt.

Beoordeling van Verschillende Elementen:
Schrijfstijl: Luanne Rice schrijft op een manier die makkelijk te begrijpen is, maar ook vol gevoelens zit. Ze beschrijft heel goed hoe Tess zich voelt en wat ze meemaakt.
Personages: De mensen in het boek voelen echt aan. De band tussen Tess en haar zusje Evi is heel mooi en je kunt echt met ze meeleven.
Thema: Het boek gaat over verantwoordelijkheid, schuldgevoel en de kracht van liefde en familiebanden. Tess' situatie maakt deze thema's extra bijzonder en geeft je een nieuwe kijk op deze onderwerpen.
Structuur: Het verhaal wisselt tussen wat Tess meemaakt en wat de andere personages ervaren. Dit zorgt ervoor dat je steeds verder wilt lezen om te ontdekken wat er gebeurt.

Slot:
"Mijn berichtje aan jou" van Luanne Rice is een boek dat je laat nadenken over hoe belangrijk het is om voorzichtig te zijn en hoeveel je van je familie kunt houden. Het is een boek dat je niet loslaat, zelfs niet nadat je het uit hebt. Als je houdt van verhalen die vol emoties zitten en over familie gaan, dan is dit boek echt iets voor jou.

Meer recensies van arbidja