Een heerlijk debuut met een leuke verhaallijn
Wat een heerlijk debuut heeft Paula geschreven met leuke personages die je goed leert kennen in het verhaal waar je van geniet.
Paula heeft een erg fijne luchtige maar ook eigen unieke schrijfstijl wat maakte dat ik het boek zo uit had je vliegt er echt erdoorheen.
Ook is het beeldend geschreven en die boeken b&b is zo leuk zou ik ook wel graag naar zoiets toegaan.
Het boek heeft echt een leuke verhaallijn op het eiland waar ik van genoot.
Eigenlijk wilde ik dat hij nog niet uit was zo leuk vond ik hem, ik denk dat meerdere dit met mij eens zijn!
Dit boek is zeker een aanrader om te lezen en @paulaleest ik wil graag nog meer van je lezen in de toekomst
Het boek heeft echt een leuke verhaallijn op het eiland waar ik van genoot.