Waarom is deze auteur nog niet bekend in de Nederlandse literaire wereld?
Via de Facebooksite "Boekenwurmen" kwam ik terecht bij de auteur Carl Slotboom.
Ik ken hem als toneelschrijver. Zijn toneelstukken worden heel veel gespeeld in Nederland en in het buitenland.
Zijn eerste roman "Bevroren tijd" heb ik in één adem uitgelezen en heb toen meteen zijn andere boeken gekocht: "Weer net als eerst", "Druppels in de zee" en "De tijd voorbij".
Wat een geweldige auteur is dit! Een prachtige schrijfstijl en zijn beschrijvingen van de natuur zijn zo beeldend dat het voelt alsof je er zelf bij bent.
Nu heb ik de roman "Heuvelkind" gelezen en ook nu heeft de auteur mij niet teleurgesteld. Wederom een pareltje in de Nederlandse literatuur.
De dialogen zijn perfect, de beschrijving van het dorp en de natuur zijn fenomenaal. Vanaf de eerste pagina neemt Slotboom je aan zijn hand mee door zijn literaire wereld.
Hier op Hebban vroeg iemand zich af waarom Slotboom nog niet tot de bekende Nederlandse auteurs behoort.
Ja, dat vraag ik mij ook af.
Vijf sterren!!!
Ja, dat vraag ik mij ook af.
Vijf sterren!!!