Heerlijk boek

Bianca Bianca
4 apr 2026

Dit derde deel leest net zo heerlijk weg als de vorige twee – zo’n boek dat je eigenlijk niet meer wilt wegleggen. We blijven opnieuw in het sfeervolle dorpje Sandy Cove, wat inmiddels bijna voelt als thuiskomen.

In dit deel draait het vooral om Maggie. Na een moeilijke periode besluit ze terug te gaan naar de plek waar ze vroeger als kind haar vakanties doorbracht. Alsof het zo moet zijn, kan ze precies datzelfde huisje huren. Vanaf het moment dat ze weer door het dorp loopt, komen herinneringen langzaam tot leven.

Al snel ziet ze haar oude vrienden terug. Brian, één van hen, biecht op dat hij vroeger stapelverliefd op haar was – iets wat Maggie duidelijk aan het denken zet. Alsof dat nog niet genoeg is, vindt ze ook oude brieven terug van haar vakantieliefde van vroeger. Brieven die gevoelens oproepen waarvan ze dacht dat ze die allang achter zich had gelaten.

De grote vraag blijft: zal ze hem weer tegenkomen? En als dat zo is… is hij nog dezelfde persoon als toen, of heeft de tijd hem veranderd?

Een warm, nostalgisch verhaal over teruggaan naar waar het ooit begon – en ontdekken dat sommige gevoelens nooit echt verdwijnen. 💛

Meer recensies van Bianca