Tadic de ultieme prof

bjorn bjorn
5 mrt 2023

Dusan Tadić ruilde de Engelse Southampton in de zomer van 2018 voor een nieuwe stap in zijn carrière bij Ajax. En zijn stap werd een grote stap. Tadić kwam als een ervaren speler in een jong, getalenteerde groep voetballers terecht, die in zijn eerste seizoen de halve finales van de Champions League bereikte - iets wat bijna niemand had verwacht.
Tadić speelde bijna elke wedstrijd en onderscheiden zich met de rest.
Bovendien bleek hij op het trainingsveld en daarnaast een inspiratiebron voor veel ploegnoten. Wie is deze man die zijn voeten laat spreken?

De schrijver van dit boek heet, Sander Zeldenrijk (1987) werkt al 20 jaar in de sportjournalistiek.

Ik vind het boek Tadić een inspirerend en leuk boek, want ik zit zelf ook op voetbal en zou graag een profvoetballer willen worden net zoals hem. Het boek is ook nog leuk, omdat ik mijn eigen leven er ook een beetje op vind lijken.
Ik raad het boek aan voor kinderen/ouderen die interesse hebben in de sport voetbal of in Tadić zelf. De lezers die dit leuk zouden vinden zijn denk ik de sportliefhebbers.

Dit was mijn recensie over het boek Tadić de ultieme prof. Bedankt voor het lezen!

Meer recensies van bjorn