Wat als je kattenopvang eigenlijk een magische winkel is?
Bedankt uitgeverij Zomer & Keuning voor dit prachtige recensie-exemplaar! Ik heb enorm genoten van dit cozy fantasy avontuur."Het is bijna onmogelijk om een kat te hebben zonder er verliefd op te worden."Wanneer Agnes noodgedwongen moet verhuizen naar een nieuw pand, merkt ze al snel dat er vreemde geluiden uit de kelder komen en dat bijzondere bezoekers haar kattenopvang weten te vinden. Al snel ontdekt ze dat haar opvang eigenlijk een dekmantel is voor een magiër met een winkel vol magische artefacten…Dit is opnieuw zo’n heerlijk cozy boek van Heather Fawcett. Agnes en Havelock zijn echte tegenpolen. Waar Agnes een nette, gestructureerde manager van haar kattenopvang is en alles met checklists organiseert, is Havelock een chaotische magiër die niet eens weet wat hij allemaal in zijn inventaris heeft. Hun gekibbel over en weer is erg leuk om te lezen.Daarnaast is het geweldig hoe elke kat in het boek zijn eigen persoonlijkheid heeft. Dat maakt het verhaal extra hartverwarmend en levendig. ik kon de katten bijna voor me zien.Voor liefhebbers van Emily Wilde’s Encyclopaedia of Faeries zit er zelfs een leuke easter egg verstopt op de voorkant van het boek bij Banshee.Een heerlijk cozy fantasy verhaal voor iedereen die houdt van magie, katten en een vleugje romantiek.