Heerlijke feelgood door Portugal!
De Portugese tegels op de cover, laten het meteen vermoeden. Voltooid verleden is het vervolg op de roman Zoektocht naar een onvoltooid verleden en nam me opnieuw mee doorheen Portugal.
De Belgische Lize, de Portugese Antonio maar ook de gezapige Fransman Alain zijn weer van de partij in dit feelgood verhaal.
Lize dacht dat haar leven eindelijk een normaal verloop zou kennen maar niets is minder waar.
Het hoofdpersonage komt weer terecht op een zoektocht naar iets uit haar verleden. Naar wat ze zoekt mag ik nog niet spoileren natuurlijk,
Het verhaal is weer heerlijk zomers, las ik in één ruk uit en doet dromen over Portugal!
Ik kijk al uit naar een derde deel!
Ik kijk al uit naar een derde deel!