Aangenaam verrast!

boekenvanmaureen 21 december 2025
Toen ik dit boek zag wist ik instant, deze wil ik fysiek, want wauw! Die stofomslag, de edges, echt prachtig! Ik had eigenlijk geen flauw benul waar het verhaal over ging zou ik je vertellen en ging er blanco in. Het begin was even zoeken, waar gaat dit heen? Vooral MMC Acker vond ik enorm mysterieus, maar zeer interessant. Na een pagina of honderd, zat ik er helemaal in! Brynn is op jonge leeftijd haar ouders verloren, maar hoe wat en waarom is een raadsel. Personage Messer, heeft mijn hart eigenlijk wel een beetje gestolen. En ik hoop stiekem op een deel waarin hij mag shinen! Magie speelt een grote rol, in het begin is dit nog niet echt aan bod, maar Brynn weet dan ook niet dat ze magie bezit. Wanneer Acker in haar leven verschijnt, word er een hoop duidelijk. En deze twee samen, is echt om te smullen. Want ze zijn niet zomaar een koppel.. ze zijn een match, zoals het word beschreven in dit boek. Zielsverwanten, een band, in elkaars geest kunnen kijken. Echt ik hou hier van. Maar dit einde? Serieus? Was dit nodig..? Ik heb nu zooooo een andere kijk op Brynn gekregen! Als jij houdt van Acotar, De Harteloze Jager, en The Wind Weaver? Dan is dit het perfecte boek! Want ik vind het een beetje een combinatie van alles. ♡ Heerlijke, vlotte schrijfstijl.

Meer recensies van boekenvanmaureen

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.