Aanrader
Adele Parks
Jullie allebei
Het boek kwam binnen ben gelijk begonnen en kon niet meer stoppen.
Het verhaal gaat over Leigh moeder van 2 stiefzoons. Een leuke baan 3 dg aaneengesloten weg van huis, getrouwd, een op t oog rustig normaal leven, op de geeikte strubbelingen na. Moeilijke puber, onzekerheden. En 1 goeie vriendin waar ze al jaren lief en leed mee deelt.
Op een dag komt Leigh niet thuis van haar werk, haar man en stiefkinderen hadden al een paar dagen niets van haar gehoord, maakte zich in eerste instantie geen zorgen, nadat ze was vertrokken na een echtelijke ruzie.
En over Kai een rijke vrouw met een kinderloos huwelijk altijd druk met feestje etentjes, zien en gezien worden en sport.
En de zorg voor haar moeder.
Vriendinnen heeft ze niet, al haar aandacht is voor haar rijke man en luxe levensstijl.
Ook Kai komt op een dag niet thuis, haar man maakt zich gelijk zorgen. Het laatste contact vond hij vreemd en niet klinken naar zijn vrouw.
Er volgende een reeks gebeurtenissen waar ik me steeds over verbaasde. Het verhaal wordt verteld uit de oogpunten van alle personages. Dat leest heerlijk weg je leert ze allemaal kennen.
De ontknoping was verassend.
Een echte aanrader voor liefhebbers van vrouwentrillers