Super leuke thriller!

booksbylisa booksbylisa
20 mrt 2024

Wat een super goede thriller! Er wordt ook aandacht geschonken aan de lgbtqi+ community en er komen daarover ook verschillende elementen in het boek aan bod. Dat vond ik al een grote meerwaarde en iets dat je niet zo heel vaak tegenkomt. Het was echt een boek waarin ik actief mee op zoek wou gaan naar de dader en dat was super leuk! Lekker actief lezen en echt genieten tegelijkertijd. Ik vond het echt een super goede thriller die ik zeker aanraad! Hij heeft agggtm vibes dus als je daar van houdt heeft deze thriller zeker een kans!
Wanneer de meest gehate leerkracht in het dorp Utzel plots overlijdt, lijkt zelfdoding de enige verklaring. Maar dan werpt een schaduw uit het verleden twijfel op de zaak. Voor tienerdetective Anton Arend worden eenvoudige raadsels plots duistere doolhoven waarin de dader de weg bepaalt.
In de wirwar van
vriendschapsdrama’s, de regels van een nieuw lief en de vreemde terugkeer van zijn broer ontdekt Anton dat de grens tussen held en schurk net zo grillig is als de wifi op zijn slaapkamer. Zal Anton op tijd de waarheid kunnen onthullen, zelfs als het zijn eigen wereld vernietigt?

Meer recensies van booksbylisa