Emotionele rollercoaster
Sam en Jasper zijn allerbeste vrienden sinds een tragische gebeurtenis hen heeft samengebracht. Ze hebben hun hele leven voor zich staan met veel geweldige plannen tot hun leven abrupt wordt stopgezet wanneer ze te horen krijgen dat Jasper terminaal ziek blijkt te zijn. Met nog maar een paar dagen te leven zijn Sam en Jasper vastberaden om nog alles uit zijn korte leven te halen. De grootste droom van Jasper is om te zingen voor een groot publiek. Ze laten alles achter om deze droom nog waar te maken voor ze voorgoed afscheid moeten nemen. Gaat het hen lukken deze droom in vervulling te brengen? Krijgt Jasper nog de kans om afscheid te nemen van zijn geliefden?
Dit boek heeft letterlijk alle emoties naar boven gehaald. Ik heb gelachen, gevloekt en vooral heel hard gehuild. Ik ben op veel momenten bang geweest en heb echt zo hard zitten hopen dat het zou lukken om hun doel te behalen… Ik was zo vaak zo bang over wat er allemaal gebeurde in het boek.
Door dit boek te lezen ben ik nog meer gaan beseffen hoe dankbaar ik moet zijn met het leven dat ik heb. Hoe snel het gedaan kan zijn.
Het boek was zo fantastisch geschreven dat je gewoon vanaf het begin werd meegesleept in een rollercoaster van een verhaal en emoties. Er was veel ruimte voor liefde maar ook voor verdriet. Je voelde ook voortdurende spanning of hun doel wel behaald zou worden… Dat was zenuwslopend maar zo fijn in dit verhaal!
Ik heb oprecht zitten huilen en lachen tegelijk tijdens het lezen van dit boek en vond dit boek één van de mooiste boeken die ik ooit al heb gelezen.
Ik zou dit boek echt mega hard aanraden als dit je aanspreekt!
Mega bedankt Hamley Books dat ik dit fantastische boek mocht ontvangen en lezen. Dit boek was echt exact wat ik nu nodig had in mijn leven.