Boer Boris, dans met mij!

De boeken en verhalen van Boer Boris zijn niet meer weg te denken uit kleuterklas! Met dit boek is er weer een nieuw avontuur om van te genieten, waarbij het verhaal gaat over zusje Sam. Ze doet haar best om aandacht te krijgen van haar grote broer, maar hij is veel te druk met de boerderij. Met haar vrolijke danspasjes en mooie houdingen danst ze om hem heen. Helaas lukt het haar niet om hem zover te krijgen om samen te dansen, keer op keer stuurt hij haar naar de dieren op de boerderij. Omdat ook andere mensen geen tijd hebben voor Sam richt ze zich op de schapen, varkens, kippen en andere boerderijbeesten. Zou het haar lukken om met iedereen feest te vieren als al het werk is gedaan?

Een fijn, vrolijk boek om voor te lezen aan peuters en kleuters. De boeken van Boer Boris kenmerken zich door de prettige rijm, waarbij jonge kinderen gestimuleerd worden om mee te doen en het voorlezen als vanzelf interactief wordt. Natuurlijk nodigt dit boek uit om samen de dieren te bekijken, te tellen en samen te dansen!

Meer recensies van borduitboekaan