White Fox #3

borduitboekaan 18 oktober 2025
Ga mee op avontuur in dit derde deel van White Fox!

We zijn 13 jaar verder sinds we met Sami door een betoverde poort zijn gestapt. Niet langer een vos, maar een mens! Als de dertienjarige Vos woont hij bij zijn ouders, gaat hij naar school en heeft hij een vast groepje vrienden. Pas wanneer hij in aanraking komt met de maansteen komen al zijn vroegere herinneringen en avonturen weer terug. Iets wat hij niet kan delen met zijn ouders, maar wel met zijn oude vrienden. Zij hebben als het goed is samen met hem de overstap naar het mensenrijk gemaakt. Het lukt Sami om ze terug te vinden, waarbij meteen duidelijk wordt dat er een nieuw avontuur op ze wacht. Er is iemand met duistere plannen, er dreigt een groot gevaar voor zowel het mensen- als het dierenrijk! Een reis vol avontuur en magie gaat van start, met nieuwe vrienden en oude bekenden. Zal het Sami lukken het onheil af te weren?

Voor iedereen die genoten heeft van de eerste twee delen, zal dit derde deel fantastisch zijn! Het is geen boek dat zich leent om los te lezen, want dan is de verhaallijn moeilijk te volgen. De serie White Fox kenmerkt zich door een eigen schrijfstijl. Iets wat niet iedereen aan zal spreken. Maar de liefhebbers zullen ook dit derde deel met veel plezier lezen!

Meer recensies van borduitboekaan

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.